• Happy Horse Camel Clifford no.1 32cm
  Happy Horse Camel Clifford no.1 32cm

  Met deze kameel Clifford ga je 1001 fijne nachten tegemoet. Hij is gemaakt in een mooie kwaliteit linnen en is ook erg leuk om als decoratie item in je woon- of slaapkamer te zetten. Hij kan dus echt niet ontbreken bij hippe…

  € 19,95
 • Happy Horse Ster Rammelaar
  Happy Horse Ster Rammelaar

  De Happy Horse Ster rammelaar is hip en stoer tegelijk. Het is makkelijk vast te houden aan de houten ring; als je met deze rammelaar rammelt ben je gelijk de ster van de show!

  € 10,95
 • Happy Horse Star Kussen
  Happy Horse Star Kussen

  De grootste ster in deze collectie is…. De Ster! Dit gave knuffelkussen in de vorm van een ster is met z'n neutrale en chique kleurencombinatie van oker en crèmekleur een blikvanger op elke kinderkamer.

  Formaat: 38cm

  € 25,95
 • Happy Horse Deer Do no.2 (32 cm)
  Happy Horse Deer Do no.2 (32 cm)

  Happy Horse Hertje Do knuffel is een beetje statig, maar ook super zacht en schattig! Met haar guitige kopje staat ze blij in de wereld en zou ze graag leuke avonturen beleven met een lief maatje. Formaat: 22 cm, 32cm

  € 24,95
 • Happy Horse Deer Do no.1 (22 cm)
  Happy Horse Deer Do no.1 (22 cm)

  Happy Horse Hertje Do knuffel is een beetje statig, maar ook super zacht en schattig! Met haar guitige kopje staat ze blij in de wereld en zou ze graag leuke avonturen beleven met een lief maatje. Formaat: 22 cm

  Geschikt vanaf

  € 18,95
 • Happy Horse Rabbit Richie Ivory 28 cm
  Happy Horse Rabbit Richie Ivory 28 cm

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 38 cm, kleur: Ivory en is geschikt vanaf de geboorte.

  € 15,95
 • Happy Horse Rabbit Richie 38 cm - Ivory
  Happy Horse Rabbit Richie 38 cm - Ivory

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 8 cm, kleur: Ivory en is geschikt vanaf de geboorte.

  € 19,95
 • Happy Horse Rabbit Richie 58 cm - Ivory
  Happy Horse Rabbit Richie 58 cm - Ivory

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 58 cm, kleur: Ivory en is geschikt vanaf de geboorte

  € 35,95
 • Happy Horse Knuffeldoekje Rabbit Richie - Blue
  Happy Horse Knuffeldoekje Rabbit Richie - Blue

  Het Happy Horse knuffeldoekje Rabbit Richie is ideaal voor je kindje om mee te knuffelen en te spelen. Het knuffeldoekje Rabbit Richie is 25 cm en geschikt vanaf de geboorte. De kleur: Blue

  € 12,95
 • Happy Horse Rabbit Richie 38 cm - Blue
  Happy Horse Rabbit Richie 38 cm - Blue

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 38 cm, kleur: Blue en is geschikt vanaf de geboorte.

  € 19,95
 • Happy Horse Knuffeldoekje Rabbit Richie - Pink
  Happy Horse Knuffeldoekje Rabbit Richie - Pink

  Het Happy Horse knuffeldoekje Rabbit Richie is ideaal voor je kindje om mee te knuffelen en te spelen. Het knuffeldoekje Rabbit Richie is 25 cm en geschikt vanaf de geboorte. Kleur: Roze

  € 12,95
 • Happy Horse Rabbit Richie 28 cm - Pink
  Happy Horse Rabbit Richie 28 cm - Pink

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 28 cm, kleur: Roze en is geschikt vanaf de geboorte.

  € 15,95
 • Happy Horse Rabbit Richie 38 cm - Pink
  Happy Horse Rabbit Richie 38 cm - Pink

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 38 cm, kleur: Roze en is geschikt vanaf de geboorte.

  € 19,95
 • Happy Horse Rabbit Richie 38 cm - Lagoon
  Happy Horse Rabbit Richie 38 cm - Lagoon

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 38 cm, kleur Lagoon en is geschikt vanaf de geboorte.

  € 19,95
 • Happy Horse Rabbit Richie 58 cm - Lagoon
  Happy Horse Rabbit Richie 58 cm - Lagoon

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 58 cm, kleur Lagoon en is geschikt vanaf de geboorte.

  € 35,95
 • Happy Horse Knuffeldoekje Rabbit Richie - Ochre
  Happy Horse Knuffeldoekje Rabbit Richie - Ochre

  Het Happy Horse knuffeldoekje Rabbit Richie is ideaal voor je kindje om mee te knuffelen en te spelen. Het knuffeldoekje Rabbit Richie is 25 cm en geschikt vanaf de geboorte. Kleur Ochre / okergeel.

  € 9,95
 • Happy Horse Rabbit Richie 28 cm - Ochre
  Happy Horse Rabbit Richie 28 cm - Ochre

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 28 cm, kleur Oker en is geschikt vanaf de geboorte.

  € 15,95
 • Happy Horse Rabbit Richie 38 cm - Ochre
  Happy Horse Rabbit Richie 38 cm - Ochre

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 38 cm, kleur Oker en is geschikt vanaf de geboorte.

  € 19,95
 • Happy Horse Rabbit Richie 58 cm - Ochre
  Happy Horse Rabbit Richie 58 cm - Ochre

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 58 cm, kleur Oker en is geschikt vanaf de geboorte.

  € 35,95
 • Happy Horse Caterpilar Poppy
  Happy Horse Caterpilar Poppy

  Heb jij altijd al een zachte en schattige rups als knuffel willen hebben? Dan ben je bij Caterpillar Poppy echt aan het goede adres! Met haar chique aardse kleuren staat ze mooi in elke kinderkamer en wordt ze snel ieders favoriet

  € 18,95
 • Happy Horse Fancy Goose Gwen No. 1
  Happy Horse Fancy Goose Gwen No. 1

  Deze 'fancy' gans Gwen is geweldig met haar zachte roze vacht en fluffy vleugels. Ze is echt een chique blikvanger op de slaapkamer van je kindje! Gans Gwen van Happy Horse is roze en formaat 35 cm.

  € 19,95
 • Happy Horse Lamb Livio
  Happy Horse Lamb Livio

  Livio is een leuk knuffel lammetje met een fluffy lijfje, slappe poten en een guitig snuitje, dat misschien wel de favoriete knuffel van jouw kindje wordt. Met zijn zachte vacht biedt Lammetje Livio geborgenheid bij het slapen…

  € 25,95
© 2016 - 2022 Mini me for you | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel