Dit merk verkopen wij in onze winkel in Delft en Rijswijk

per pagina
 • Happy Horse Stork Sky 27 cm
  Happy Horse Stork Sky 27 cm

  Ooit zo'n lief ooievaartje gezien? Deze leuke ooievaar Sky heeft is hip, mooi, zacht en heeft jou veel liefde te geven. In de trendy oker kleur in combinatie met zwart/wit is dit ook een geweldig kraamcadeau om te geven.

  € 14,95
 • Happy Horse Camel Clifford 44 cm
  Happy Horse Camel Clifford 44 cm

  Met deze kameel Clifford ga je 1001 fijne nachten tegemoet. Hij is gemaakt in een mooie kwaliteit linnen en is ook erg leuk om als decoratie item in je woon- of slaapkamer te zetten. Hij kan dus echt niet ontbreken bij hippe…

  € 25,95
 • Happy Horse Ster Rammelaar
  Happy Horse Ster Rammelaar

  De Happy Horse Ster rammelaar is hip en stoer tegelijk. Het is makkelijk vast te houden aan de houten ring; als je met deze rammelaar rammelt ben je gelijk de ster van de show!

  € 9,95
 • Happy Horse Star Tuttledoekje
  Happy Horse Star Tuttledoekje

  Ooit wel eens geknuffeld met een ster? Dat kan met dit knuffeldoekje in de vorm van een ster. Handig weetje: haal het knoopje aan de punt van de ster los en knoop er een speentje aan; zo is het tutteldoekje ook gelijk een…

  € 9,95
 • Happy Horse Star Kussen
  Happy Horse Star Kussen

  De grootste ster in deze collectie is…. De Ster! Dit gave knuffelkussen in de vorm van een ster is met z'n neutrale en chique kleurencombinatie van oker en crèmekleur een blikvanger op elke kinderkamer.

  Formaat: 38cm

  € 19,95
 • Happy Horse Deer Do no.2 (32 cm)
  Happy Horse Deer Do no.2 (32 cm)

  Happy Horse Hertje Do knuffel is een beetje statig, maar ook super zacht en schattig! Met haar guitige kopje staat ze blij in de wereld en zou ze graag leuke avonturen beleven met een lief maatje. Formaat: 22 cm, 32cm

  € 23,95
 • Happy Horse Deer Do no.1 (22 cm)
  Happy Horse Deer Do no.1 (22 cm)

  Happy Horse Hertje Do knuffel is een beetje statig, maar ook super zacht en schattig! Met haar guitige kopje staat ze blij in de wereld en zou ze graag leuke avonturen beleven met een lief maatje. Formaat: 22 cm

  Geschikt vanaf

  € 18,95
 • Happy Horse Knuffeldoekje Rabbit Richie Ivory
  Happy Horse Knuffeldoekje Rabbit Richie Ivory

  Het Happy Horse knuffeldoekje Rabbit Richie is ideaal voor je kindje om mee te knuffelen en te spelen. Het knuffeldoekje is zacht dat het comfortabel aanvoelt. formaat 25 cm kleur: Ivory

  € 9,95
 • Happy Horse Rabbit Richie Ivory 28 cm
  Happy Horse Rabbit Richie Ivory 28 cm

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 38 cm, kleur: Ivory en is geschikt vanaf de geboorte.

  € 12,95
 • Happy Horse Rabbit Richie 38 cm - Ivory
  Happy Horse Rabbit Richie 38 cm - Ivory

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 8 cm, kleur: Ivory en is geschikt vanaf de geboorte.

  € 15,95
 • Happy Horse Rabbit Richie 58 cm - Ivory
  Happy Horse Rabbit Richie 58 cm - Ivory

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 58 cm, kleur: Ivory en is geschikt vanaf de geboorte

  € 26,95
 • Happy Horse Knuffeldoekje Rabbit Richie - Blue
  Happy Horse Knuffeldoekje Rabbit Richie - Blue

  Het Happy Horse knuffeldoekje Rabbit Richie is ideaal voor je kindje om mee te knuffelen en te spelen. Het knuffeldoekje Rabbit Richie is 25 cm en geschikt vanaf de geboorte. De kleur: Blue

  € 9,95
 • Happy Horse Rabbit Richie 28 cm - Blue
  Happy Horse Rabbit Richie 28 cm - Blue

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 28 cm, kleur: Blue en is geschikt vanaf de geboorte.

  € 12,95
 • Happy Horse Rabbit Richie 38 cm - Blue
  Happy Horse Rabbit Richie 38 cm - Blue

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 38 cm, kleur: Blue en is geschikt vanaf de geboorte.

  € 15,95
 • Happy Horse Rabbit Richie 58 cm - Blue
  Happy Horse Rabbit Richie 58 cm - Blue

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 58 cm, kleur: Blue/Blauw en is geschikt vanaf de geboorte.

  € 26,95
 • Happy Horse Knuffeldoekje Rabbit Richie - Pink
  Happy Horse Knuffeldoekje Rabbit Richie - Pink

  Het Happy Horse knuffeldoekje Rabbit Richie is ideaal voor je kindje om mee te knuffelen en te spelen. Het knuffeldoekje Rabbit Richie is 25 cm en geschikt vanaf de geboorte. Kleur: Roze

  € 9,95
 • Happy Horse Rabbit Richie 28 cm - Pink
  Happy Horse Rabbit Richie 28 cm - Pink

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 28 cm, kleur: Roze en is geschikt vanaf de geboorte.

  € 12,95
 • Happy Horse Rabbit Richie 38 cm - Pink
  Happy Horse Rabbit Richie 38 cm - Pink

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 38 cm, kleur: Roze en is geschikt vanaf de geboorte.

  € 15,95
 • Happy Horse Rabbit Richie 58 cm - Pink
  Happy Horse Rabbit Richie 58 cm - Pink

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 58 cm, kleur: Roze en is geschikt vanaf de geboorte.

  € 26,95
 • Happy Horse Rabbit Richie 58 cm - Deep Pink
  Happy Horse Rabbit Richie 58 cm - Deep Pink

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 58 cm, kleur Deep Pink en is geschikt vanaf de geboorte.

  € 26,95
 • Happy Horse Knuffeldoekje Rabbit Richie - Lagoon
  Happy Horse Knuffeldoekje Rabbit Richie - Lagoon

  Het Happy Horse knuffeldoekje Rabbit Richie is ideaal voor je kindje om mee te knuffelen en te spelen. Het knuffeldoekje Rabbit Richie is 25 cm en geschikt vanaf de geboorte. Kleur: Lagoon

  € 9,95
 • Happy Horse Rabbit Richie 28 cm - Lagoon
  Happy Horse Rabbit Richie 28 cm - Lagoon

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 28 cm, kleur Lagoon en is geschikt vanaf de geboorte.

  € 12,95
 • Happy Horse Rabbit Richie 38 cm - Lagoon
  Happy Horse Rabbit Richie 38 cm - Lagoon

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 38 cm, kleur Lagoon en is geschikt vanaf de geboorte.

  € 15,95
 • Happy Horse Rabbit Richie 58 cm - Lagoon
  Happy Horse Rabbit Richie 58 cm - Lagoon

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 58 cm, kleur Lagoon en is geschikt vanaf de geboorte.

  € 26,95
 • Happy Horse Knuffeldoekje Rabbit Richie - Ochre
  Happy Horse Knuffeldoekje Rabbit Richie - Ochre

  Het Happy Horse knuffeldoekje Rabbit Richie is ideaal voor je kindje om mee te knuffelen en te spelen. Het knuffeldoekje Rabbit Richie is 25 cm en geschikt vanaf de geboorte. Kleur Ochre / okergeel.

  € 9,95
 • Happy Horse Rabbit Richie 28 cm - Ochre
  Happy Horse Rabbit Richie 28 cm - Ochre

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 28 cm, kleur Oker en is geschikt vanaf de geboorte.

  € 12,95
 • Happy Horse Rabbit Richie 38 cm - Ochre
  Happy Horse Rabbit Richie 38 cm - Ochre

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 38 cm, kleur Oker en is geschikt vanaf de geboorte.

  € 15,95
 • Happy Horse Rabbit Richie 58 cm - Ochre
  Happy Horse Rabbit Richie 58 cm - Ochre

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 58 cm, kleur Oker en is geschikt vanaf de geboorte.

  € 26,95
 • Happy Horse Rabbit Richie 28 cm - Rusty
  Happy Horse Rabbit Richie 28 cm - Rusty

  Met de Happy Horse Rabbit Richie kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Rabbit Richie is 28 cm, kleur Rusty en is geschikt vanaf de geboorte.

  € 12,95
 • Happy Horse Knuffeldoekje Elephant Enzo
  Happy Horse Knuffeldoekje Elephant Enzo

  Dit stoere knuffeldoekje van olifant Enzo is gemaakt van de zachtste pluche en zorgt ervoor dat je kindje zich veilig voelt tijdens een dutje. Elephant Enzo Tuttle is 25 cm en geschikt vanaf de geboorte

  € 11,95
per pagina
© 2016 - 2022 Mini me for you | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel