• Sophie de Giraf Bijtspeeltje
  Sophie de Giraf Bijtspeeltje

  Sophie de giraf is het eerste bijtspeeltje dat de 5 zintuigen van baby stimuleert. Ze is geliefd bij miljoenen baby's over heel de wereld.

  Deze Sophie De Giraf Geschenkdoos Wit is perfect om als kraamcadeau te geven en leuk om te…

  € 20,95
 • Sophie de Giraf Bijtring - Soft
  Sophie de Giraf Bijtring - Soft

  Deze 'soft' bijtring gemaakt van 100% natuurlijk rubber is perfect om het pijnlijke tandvlees van baby te verzachten! Deze bijtring is, net als Sophie de giraf, gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Braziliaanse…

  € 13,95
 • Tikiri bad-bijtspeeltje Olifant
  Tikiri bad-bijtspeeltje Olifant

  Bijt- en badspeeltje Olifant met bel binnenin, Bijt-badspeelgoed van het merk Tikiri. Hij kan ook zonder problemen mee in bad. . En doordat er geen gaatje onderin het speeltje zit, zal er geen zal er geen schimmel vormen binnenin.

  € 13,95
 • Tikiri Bad-bijtspeeltje - Krokodil
  Tikiri Bad-bijtspeeltje - Krokodil

  Bijt- en badspeeltje Krokodi met bel belletje, Bijt-badspeelgoed van het merk Tikiri. Hij kan ook zonder problemen mee in bad. . En doordat er geen gaatje onderin het speeltje zit, zal er geen zal er geen schimmel vormen binnenin.

  € 13,95
 • Tikiri Bad-bijtspeeltje - Dolfijn
  Tikiri Bad-bijtspeeltje - Dolfijn

  Bijt- en badspeeltje dolfijn met bel binnenin, Bijt-badspeelgoed van het merk Tikiri. Hij kan ook zonder problemen mee in bad. . En doordat er geen gaatje onderin het speeltje zit, zal er geen zal er geen schimmel vormen binnenin.

  € 13,95
 • Tikiri Bad-bijtspeeltje - Walvis
  Tikiri Bad-bijtspeeltje - Walvis

  Bijt- en badspeeltje Walvis met bel binnenin, Bijt-badspeelgoed van het merk Tikiri. Hij kan ook zonder problemen mee in bad. . En doordat er geen gaatje onderin het speeltje zit, zal er geen zal er geen schimmel vormen binnenin.

  € 13,95
 • Tikiri Bad-bijtspeeltje - Octopus
  Tikiri Bad-bijtspeeltje - Octopus

  Bijt- en badspeeltje Octopus met bel binnenin, Bijt-badspeelgoed van het merk Tikiri. Hij kan ook zonder problemen mee in bad. . En doordat er geen gaatje onderin het speeltje zit, zal er geen zal er geen schimmel vormen binnenin.

  € 13,95
 • Tikiri Bad-bijtspeeltje - Schildpad
  Tikiri Bad-bijtspeeltje - Schildpad

  Bijt- en badspeeltje Schildpad met belletje, Bijt-badspeelgoed van het merk Tikiri. Hij kan ook zonder problemen mee in bad. . En doordat er geen gaatje onderin het speeltje zit, zal er geen zal er geen schimmel vormen binnenin.

  € 13,95
 • Tikiri Bad-bijtspeeltje - Zeepaardje
  Tikiri Bad-bijtspeeltje - Zeepaardje

  Bijt- en badspeeltje Zeepaardje met belletje, Bijt-badspeelgoed van het merk Tikiri. Hij kan ook zonder problemen mee in bad. . En doordat er geen gaatje onderin het speeltje zit, zal er geen zal er geen schimmel vormen binnenin.

  € 13,95
 • Bijtring pretzel naturel
  Bijtring pretzel naturel

  Deze schatigge bijtring is van het merk Mushie. De bijtring verlicht de druk op het tandvlees van je kindje als de eerste tandjes door gaan komen.
  De ring is gemaakt van 100% niet-giftige siliconen en zijn BPA- en ftalaatvrij en…

  € 9,95
 • Bijtring bunny sage
  Bijtring bunny sage

  Op deze Mushie Bunny Bijtring Sage kan je kindje heerlijk bijten. De bijtring in de vorm van een konijn is eenvoudig vast te houden met kleine kinderhandjes en is gemaakt van 100% niet-giftige siliconen en zijn BPA- en ftalaatvrij…

  € 9,95
© 2016 - 2023 Mini me for you | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel